Kazalar hiç beklemediğiniz anda gerçekleşebilir. Kazaları çoğu zaman önleyemeseniz de iyileşme sürecinizi daha hesaplı ve stressiz hale getirmek için yardım alabilirsiniz.

Kazaları öngöremezsiniz, ancak finansal anlamda hazırlıklı olarak daha iyi başa çıkabilirsiniz.

“Kazalara karşı sağlık sigortam var” diye düşünüyor olabilirsiniz. Ancak en iyi sağlık sigortası planları bile size kesintiler, ek ödemeler, kapsamdışı bakım için ekstra maliyetler ve kapsamdışı hizmetler gibi beklenmedik masraflar oluşturabilir.

Oysa bir ferdi kaza sigortası, sağlık sigortası planlarının kapsamadığı beklenmedik masrafların karşılanmasına yardımcı olabilir. Siz veya ailenizden biri zarar görürse çocuk bakımı ve fizik tedavi gibi planlamadığınız ekstra maliyetler oluşabilir. Bu nedenle ferdi kaza sigortası, sağlık sigortası planınız için harika bir tamamlayıcıdır. Kazayla birlikte oluşabilecek maliyetleri karşılamanıza yardımcı olacak mali bir destek sağlar. Bu masraflar arttığında ihtiyacınız olan bakımı almak ile mali durumunuzu korumak arasında seçim yapmak zorunda kalmazsınız.

Kazalar pahalıdır

Kırık bir kemik veya sarsıntıyla birlikte gelen güçlüğü düşünün. Ferdi kaza sigortasıyla ihtiyacınız olan her şeye harcamak için tam esneklik sağlayan, iş veya günlük yaşam masraflarınız için kullanabileceğiniz, doğrudan size –doktorunuza veya hastaneye değil- yapılan tek seferlik bir ödeme alırsınız. Bu paha biçilmeyecek bir finansal koruma sağlayan bir katkıdır.

Nasıl çalışır?

Ferdi kaza sigortası, sağlık sigortası planınızın kapsamadığı masrafları karşılamanıza yardımcı olarak hayatın beklenmedik olayları için mali bir destek sağlar. Size veya ailenize en çok ihtiyaç duyduğunuz anda toplu ödeme –tek seferde uygun bir ödeme- sağlar. Bu ödeme tedavi masraflarını karşılamaya yardımcı olacak parayı bulma konusunda endişelenmeden, yolunuza devam etmeye odaklanmanıza yardımcı olabilir. Dahası, ödeme doğrudan size ve varsa diğer sigortalarınıza ek olarak yapılır. Kendinizin veya ailenizin günlük yaşam giderleri de dahil olmak üzere, istediğiniz gibi harcayabilirsiniz. Bir kaza veya yaralanmadan sonra neye ihtiyacınız olursa olsun, ferdi kaza sigortaları hayatı daha da kolaylaştırmak için vardır.